BlogEen vriend voor een vriend

We gaan de samenwerking aan met de Kroepoekfabriek! De KF heeft Dikke Vriendschappen en wij helpen graag een handje om nieuwe Vrienden te vinden. Met deze samenwerking kun jij profiteren van een leuke actie en degene die jou aandraagt kan lid worden van de Dikke Vrienden.

Vanuit een maatschappelijke en culturele betrokkenheid willen wij graag ons steentje bijdragen. Na een kennismaking werd al snel duidelijk dat we elkaar goed konden helpen. Het verhaal van De KF is inspirerend. Daarom helpen we graag een handje mee, zowel voor als achter de schermen. Dat resulteert in de actie “Een Vriend voor een vriend”: ieder persoon die een ander aandraagt voor het rijlespakket Excellent of Premium, wordt automatisch een jaar Dikke Vriend van De Kroepoekfabriek ter waarde van 25 euro. Daarnaast profiteert De KF ook van vrijwilligers (de Kroe) die lessen afnemen bij Rijschool Marcel van Dijk. Voor elke lessende vrijwiller dragen wij ook 25 euro af aan De KF.

DIKKE VRIENDEN
De KF voert sinds 2013 het ‘Dikke Vrienden’-plan uit. Niet alleen helpt onze bijdrage bij het realiseren van een mooi en aantrekkelijk cultureel programma, jij als Vriend zelf profiteert natuurlijk ook. Zo krijg je onder andere tot acht maal per jaar gratis toegang tot een concert naar keuze, een uitnodiging voor een speciaal Dikke Vriendenfeest en een vernoeming op de speciale Dikke Vriendenmuur. Vriendjes worden? Vul dan snel het contactformulier in http://www.rijschoolmarcelvandijk.nl/nl/contact

Niewsgierig geworden naar De KF? http://www.kroepoekfabriek.nl/actie-vriend-vriend/