Sponsor

voor een vriend

Met rijbewijs en rijervaring helemaal

zelfstandig de weg op!

Een dijk

van een rijopleiding

16,5 jaar? Dan kun je al beginnen aan je rijopleiding B!

Als je 16,5 bent mag je al beginnen met het volgen van rijlessen. Zo kun je je goed voorbereiden op je rijexamen. Dat rijexamen mag je doen vanaf de dag dat je 17 bent geworden. Ben je geslaagd? Dan rijd je tot je 18e altijd onder begeleiding van een coach. Je kunt 1 tot 5 personen opgeven als jouw persoonlijke rijcoach(es). Deze rijcoach is minimaal 27 jaar en heeft langer dan 5 jaar een geldig rijbewijs B. Super vet dat jij dan op je 18e verjaardag met rijbewijs en rijervaring helemaal zelfstandig de weg op kan!

Budget 10 uur
A

€600,-

Premium 35
B

€2360,-

Excellent 35
C

€2625,-

Theorie opleiding (Tijdelijk niet leverbaar)
D

€135,-

Wij begeleiden je in het hele proces

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk een rijopleiding is. Het rijbewijs zorgt voor mobiliteit en vrijheid. Je kunt de wereld om je heen ontdekken, mensen ontmoeten, op een zomerse dag zomaar naar het strand, shoppen tot je er bij neervalt of die ene leuke baan aannemen.

Het proces daar naartoe verdient aandacht; niet alle onderdelen van de opleiding zullen even makkelijk zijn. Je instructeur begeleidt je door dat hele proces en zorgt dat jij straks veilig en met veel plezier in iedere situatie van die vrijheid kan genieten.

Intakegesprek
Rijlessen
Theorie
Praktijkexamen
Reviews
Waarom kiezen voor een dijk van een rijopleiding?

De instructeur geeft les op de manier die het beste bij jou past. Doordat de instructeur werkt met een digitaal lesplan is er altijd inzicht in jouw vorderingen en einddoelstelling. Hierdoor kun je samen met de instructeur tijdig anticiperen en jouw lesplan wijzigen als dit nodig blijkt. Zo duurt een dijk van een rijopleiding nooit onnodig lang!