Instructeurs

Marcel van Dijk

Marcel van Dijk is enthousiast en heeft veel plezier in zijn vak. Met een zeer ruime rijervaring als directiechauffeur en daarin 25 jaar heeft gewerkt heeft hij een hoog gekwalificeerd verkeersinzicht en is in het bezit van geldige CCV-D1 en CCV-D2 papierren maar geeft bovenal met veel plezier rijles aan jou.
Hij is vader van 2 lieve tiener dochters die nog thuis wonen.

In een persoonlijke en ontspannen sfeer leer jij alle facetten van het autorijden. Hij heeft ook oog voor jouw persoonlijke situatie en houdt rekening met jouw leertempo en mogelijkheden.

Naast de eisen van het CBR leer je ook andere veel voorkomende verkeerssituaties oplossen, zodat jij altijd en overal veilig kunt rijden. Want rijles krijg je niet alleen om je rijbewijs te halen maar vooral om later veilig en zelfstandig te kunnen deelnemen aan het verkeer.


Ed Kreft

Ed Kreft stelt je direct op je gemak. Met veel enthousiasme en plezier geeft hij jou les, waarbij de manier van lesgeven steeds aansluit bij wat jij nodig hebt. 

Door zijn ruime ervaring in het opleiden en coachen kan Ed jou uitstekend begeleiden tijdens de gehele opleiding. Elke les stemt hij af op wat jij die dag kunt en wilt leren, zodat jouw opleiding nooit onnodig lang duurt. 

Alle facetten van het autorijden komen op jouw tempo aan bod, zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen het CBR rijexamen kunt afleggen. 


Vacature