2360,-

Premium 35

Het Premiumpakket 35 bestaat uit:
35 uur van 60 minuten praktijkles
iTheorie
CBR praktijkexamen.


De lessen volg je in losse uren of in blokken van anderhalf of twee uur. Halverwege dit rijlespakket geeft de instructeur een advies op maat voor het aantal rijlessen dat je in totaal nodig hebt voor het praktijkexamen. Dit advies baseert de instructeur op de ontwikkeling die zichtbaar is in jouw lesplan.

Wij merken dat als een leerling een dagtheorie cursus hebben gevolgd dat na een week of 5 de kennis bijna geheel vergeten is. Dit is natutuurlijk een gevaarlijke situatie voor als de leerling later zelf rijd zonder onze proffcionele begeleiding. Vandaar dat wij nu standaard iTheorie in het pakket hebben geplaatst.

CBR theorie-examen leren met iTheorie
Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.
Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken
25 deeltoetsen na elk hoofdstuk
50 complete theorie-examens zoals bij het CBR
Lesfilms voor de gevaarherkenning
Instructiefilms voor de praktijklessen
Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen
Complete verkeersbordenbijlage
Geschikt voor auto, motor, bromfiets en brommobiel
Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)
Verkocht door de meeste rijscholen en boekhandels

zie voor meer informatie op www.itheorie.nl
Andere pakketten
Budget 10 uur
A

€600,-

Excellent 35
C

€2625,-

Theorie opleiding (Tijdelijk niet leverbaar)
D

€135,-

Ben jij 16,5 jaar en wil je beginnen aan je rijopleiding?

Als je 16,5 bent mag je al beginnen met het volgen van rijlessen. Zo kun je je goed voorbereiden op je rijexamen. Dat rijexamen mag je doen vanaf de dag dat je 17 bent geworden. Ben je geslaagd? Dan rijd je tot je 18e altijd onder begeleiding van een coach. Je kunt 1 tot 5 personen opgeven als jouw persoonlijke rijcoach(es). Deze rijcoach is minimaal 27 jaar en heeft langer dan 5 jaar een geldig rijbewijs B. Super vet dat jij dan op je 18e verjaardag met rijbewijs en rijervaring helemaal zelfstandig de weg op kan!