De afwisseling is erg fijn!

Sinds februari les ik bij rijschool Marcel van Dijk, ik ben hier terecht gekomen door Jumbo Wuijts, waar ik werk. Ik heb nu 10 lessen achter de rug en vind het rijden super leuk.
Tijdens de lessen word er veel aandacht besteed aan nieuwe onderdelen van het rijden en elke les leer ik weer een nieuw 'weetje' over het verkeer in Nederland. Marcel weet hier gelukkig heel veel van, dus gespreksstof genoeg in de auto.
Ik les met veel plezier. De ene keer gaat het natuurlijk beter dan de andere keer, maar dat vindt Marcel totaal niet erg. "Iedereen heeft zo zijn slechte dagen, dat kan gebeuren". Dat maakt het voor mij ook makkelijker om met fouten om te gaan tijdens het lessen. Marcel blijft rustig en legt het uit totdat het goed gaat.
De lessen zijn ook erg afwisselend, de ene keer leer je "soepeler" sturen en dan ineens ga je de laatste paar minuten van je les de snelweg op. Wat ik erg leuk vind! Die afwisseling is erg fijn, omdat je dan niet steeds bezig bent met één onderdeel.
Ik heb nog veel lessen te gaan, maar ik kan al zeggen dat ik erg veel heb geleerd en nog veel ga leren bij rijschool Marcel van Dijk!


Reviews
Ben jij 16,5 jaar en wil je beginnen aan je rijopleiding?

Als je 16,5 bent mag je al beginnen met het volgen van rijlessen. Zo kun je je goed voorbereiden op je rijexamen. Dat rijexamen mag je doen vanaf de dag dat je 17 bent geworden. Ben je geslaagd? Dan rijd je tot je 18e altijd onder begeleiding van een coach. Je kunt 1 tot 5 personen opgeven als jouw persoonlijke rijcoach(es). Deze rijcoach is minimaal 27 jaar en heeft langer dan 5 jaar een geldig rijbewijs B. Super vet dat jij dan op je 18e verjaardag met rijbewijs en rijervaring helemaal zelfstandig de weg op kan!