Ik vind hem een topvent!

Wil jij graag je rijbewijs halen, maar heb je nog geen rijschool? Wacht niet langer en kies rijschool Marcel van Dijk!!
Ik les ook bij Marcel en ik vind hem een topvent en dat zeg ik niet omdat het van hem moet zeggen, maar omdat het gewoon zo is. Als er iets even niet goed gaat doen we het net zo vaak over tot het wel goed gaat. Het is vervelend maar het helpt echt. Marcel is heel rustig en geeft goede rij-instructies en het allerleukste is dat je ook nog met hem kan lachen want dat is natuurlijk ook belangrijk. Hij kiest de leukste weggetjes uit door heel Rotterdam en omstreken. Hij maakt je helemaal klaar voor je theorie en examen! Als je na je rijles ergens anders naartoe wilt zet hij je gewoon daar af zonder problemen. Wil je eventueel iemand meenemen, geen probleem. Geef dat natuurlijk wel op tijd aan zodat de kinderzitjes eruit gehaald kunnen worden!
Dus ben je 16,5 jaar of ouder en wil je graag je rijbewijs halen maar nog geen rijschool gevonden? Wacht niet langer, Marcel van Dijk is de instructeur voor jou!!!


Reviews
Ben jij 16,5 jaar en wil je beginnen aan je rijopleiding?

Als je 16,5 bent mag je al beginnen met het volgen van rijlessen. Zo kun je je goed voorbereiden op je rijexamen. Dat rijexamen mag je doen vanaf de dag dat je 17 bent geworden. Ben je geslaagd? Dan rijd je tot je 18e altijd onder begeleiding van een coach. Je kunt 1 tot 5 personen opgeven als jouw persoonlijke rijcoach(es). Deze rijcoach is minimaal 27 jaar en heeft langer dan 5 jaar een geldig rijbewijs B. Super vet dat jij dan op je 18e verjaardag met rijbewijs en rijervaring helemaal zelfstandig de weg op kan!