Instructeurs

Marcel van Dijk

Marcel van Dijk is enthousiast en heeft veel plezier in zijn vak. Met een zeer ruime rijervaring en een hoog gekwalificeerd verkeersinzicht, maar bovenal met veel plezier, geeft hij jou les. 

In een persoonlijke en ontspannen sfeer leer jij alle facetten van het autorijden. Hij heeft ook oog voor jouw persoonlijke situatie en houdt rekening met jouw leertempo en mogelijkheden.

Naast de eisen van het CBR leer je ook andere veel voorkomende verkeerssituaties oplossen, zodat jij altijd en overal veilig kunt rijden.


Ed Kreft

Ed Kreft stelt je direct op je gemak. Met veel enthousiasme en plezier geeft hij jou les, waarbij de manier van lesgeven steeds aansluit bij wat jij nodig hebt. 

Door zijn ruime ervaring in het opleiden en coachen kan Ed jou uitstekend begeleiden tijdens de gehele opleiding. Elke les stemt hij af op wat jij die dag kunt en wilt leren, zodat jouw opleiding nooit onnodig lang duurt. 

Alle facetten van het autorijden komen op jouw tempo aan bod, zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen het CBR rijexamen kunt afleggen.