Aanpak

Wij begeleiden je in het hele proces Wij snappen als geen ander hoe belangrijk een rijopleiding is. Het rijbewijs zorgt voor mobiliteit en vrijheid. Je kunt de wereld om je heen ontdekken, mensen ontmoeten, op een zomerse dag zomaar naar het strand, shoppen tot je er bij neervalt of die ene leuke baan aannemen. Het proces daar naartoe verdiend aandacht, niet alle onderdelen van de opleiding zullen even makkelijk zijn. Je instructeur begeleidt je door dat hele proces en zorgt dat jij straks veilig en met veel plezier in iedere situatie van die vrijheid kan genieten.Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de instructeur. Je wordt thuis opgehaald en volgt een proefles waarbij je al wat voertuigkennis en voertuigbeheersing kunt oefenen. De instructeur geeft uitleg over de verschillende fases in de rijopleiding en natuurlijk kun je al je vragen stellen. Tijdens het intakegesprek kun je aangeven wat je wensen zijn. Maak een keuze uit de beschikbare lespakketten of kies voor losse lessen of wellicht een pakket op maat. Een intakegesprek en proefles zijn altijd gratis.

Rijlessen

Tijdens jouw rijopleiding maakt de instructeur gebruik van een digitaal lesplan. De opleiding bestaat uit 4 fases en elke fase is opgebouwd uit een aantal vaardigheden. In het lesplan wordt na elke rijles nauwkeurig vermeld welke onderdelen al zijn afgerond en wat er nog aangeleerd moet worden. Via een app heb je altijd toegang tot jouw leskaart, en als je dat wilt kun je de inlogcode delen en iemand anders ook toegang geven tot jouw persoonlijke leeromgeving.

Theorie

Een belangrijk onderdeel van je rijopleiding is kennis van de theorie. Een theorieopleiding volg je bij ons online (iTheorie) en kun je combineren met je eerste praktijklessen. Tijdens de praktijklessen zal er voortdurend aandacht worden besteed aan jouw theoriekennis. Heb je dit snel en goed onder de knie dan scheelt dat al gauw 5 praktijklessen! Deze kennis moet zich bevinden in je lange termijn geheugen en om dat door te krijgen moet je er veel aandacht aan besteden.
Dat kan bij ons op twee manieren:

iTheorie: Digitaal én interactief.  € 55,- exclusief examen
De meest complete theorie-opleiding op internet. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te slagen voor het CBR theorie-examen. Bovendien word je begeleid, zodat je de onderdelen kunt oefenen waar jij op dat moment aan toe bent.

iTheorie bestaat uit:

  • Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken
  • Een deeltoets na elk hoofdstuk
  • 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR
  • Lesfilms voor de gevaarherkenning
  • Instructiefilms voor de praktijklessen
  • Complete verkeersbordenbijlage
  • Gratis herhaalcursus

    * Geschikt voor dyslexie (alles kan worden voorgelezen)
Ken jij iemand die aan een rijopleiding wil beginnen? Geef als duwtje in de rug een iTheorie opleiding! Wij leveren de iTheorie inlogcodes aan in een mooie verpakking. Zo kan de ontvanger direct aan de slag met jouw kado.


We-Theorie: klassikaal én Interactief. € 135,- exclusief examen


5 Avonden theorieles van 1 van onze ervaren instructeurs. 
Aan de hand van een digitaal lespakket krijg je les in kleine groepjes.(max 10 leerlingen)
Veel persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je op je eigen manier kunt leren en al je vragen kunt stellen.
Zo ga je vol vertrouwen je theorie examen doen.

De lokatie van de training is bij:
Korfbal en Handbalvereniging s.c. Twist 
Claudius Civilislaan 33B
3132 JA Vlaardingen

Hier krijgt u natuurlijk ook een gratis (alcohol vrij) drankje aangeboden.

Praktijkexamen

Tijdens het praktijkexamen laat jij aan de examinator zien dat je alles onder controle hebt tijdens het autorijden. Alles wat je tijdens de opleiding hebt geleerd, breng je tijdens het examen in de praktijk. De examinator geeft de te rijden route aan en let onderweg op voertuigbeheerding, veilig rijgedrag, snelheid, besluitvaardigheid, zelfstandig handelen en houding t.o.v. medeweggebruikers.

De instructeur vraagt het praktijkexamen aan in fase 3 van de rijopleiding.

Slaag je voor het praktijkexamen dan kun je het rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Eenmaal in het bezit van dit rijbewijs mag je zelfstandig (vanaf 18 jaar) of onder begeleiding van jouw rijcoach de weg op!